CategoriesScience Class

Hvor fuktig skal håret mitt være?

Vi snakker stadig om at du skal påføre K18 I håndkletørt hår – slik at du får de beste resultatene. Vi håper at du skjønner greia nå, vask håret med shampoo og hopp over balsam. MEN, vi kan skjønne at det er vanskelig å skille mellom vått og fuktig hår… For, hvor vått er egentlig fuktig hår?

 

Dette er når det ikke drypper vann fra håret ditt lenger, men fortsatt føles fuktig å ta på. Vi liker å si at fuktig hår bør være omtrent 65% vått. Det er ikke tørt, men håret ditt  er ikke klissvått. Det er den perfekte mellomting – da fungerer K18 aller best. 

 

Hvorfor fuktig hår?

Ethvert produkt som påføres i vått hår vil blandes med det overflødige vannet og fortynnes. Så du ender opp med å bruke mer enn du trenger – og sitter igjen med en tørr og sprø følelse.

 

Så hvorfor ikke bruke K18 på tørt hår? Vel, vann sveller skjellaget (det ytre laget av hår) for å åpne portene for vårt bioaktive peptid å komme inn og reise til de innerste hårlagene. Hvis portene ikke er åpne, vil produktet forbli på overflaten – noe som gir deg for det meste overfladisk reparasjon – og hvem har tid til det. Ved å bruke på vår måte kan du bruke mindre, kaste bort mindre, og fortsatt få de beste resultatene.

 

Hvordan håndkletørke på en skånsom måte

Vått hår er svakt og sårbart – så hvordan tørker du håret med håndkle til det er fuktig uten å forårsake skade?

 Slik lager du det perfekte lerretet for K18. Påfør deretter vår peptiddrevne behandling og la den virke i 4 minutter for å aktiveres før du grer eller styler. Etter det kan du fukte håret på nytt, ploppe, føne eller hva du vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *