CategoriesScience Class

Hvor i rutinen passer K18 inn?

Den gode gamle hårvaskdagen – lett i teorien og utmattende i praksis. Sammen med forvirringen av å vite når du skal bruke hvilket produkt, blir en enkel rutine til en hel prøvelse. Så vi gjorde noe med det. Hårrutiner ser litt annerledes ut med K18 – tenk færre skritt + mer selvuttrykk, uten skade. Så, hvor passer K18 inn i rutinen din? La oss bryte det ned.

 

K18 HÅRUTINE

Vi vet at én hårrutine ikke passer til alle, men det hjelper å se hvordan folk bruker K18 i sin rutine.

 

Kanskje noen bruker K18 for å frigjøre sin naturlige tekstur, som ser slik ut:

 

Kanskje noen bruker det som en del av å perfeksjonere krøllene sine:

 

Og kanskje noen bruker det til å uttrykke seg ved å endre det:

Uansett hvordan rutinen din ser ut, passer K18 rett etter sjampo, og greing, produkt eller styling. Nå er det på tide å gjøre denne rutinen til DIN – her er en trinnvis oversikt over bruken av K18 i hårrutinen din.

 

I dusjen
Sjamponer håret og hodebunnen. Hvis du bruker mye produkter eller er utsatt for hardt vann i ditt område, prøv en detox-sjampo. Renseshampoo vil fjerne overflødig olje, produktoppbygging og all smuss som kan hindre vår K18Peptide™ fra å nå de innerste hårlagene.

 

Deretter hopper du ut av dusjen. Allerede? Ja, du vil ikke bruke K18 i dusjen – dette er en etter-dusj-behandling du bruker i håndkletørt hår.

 

Vent, men hva med balsam? Balsam dekker håret og kan hindre K18 i å trenge ordentlig inn. Så når du bruker K18, kondisjonerer du ikke. Ja, det kan høres skummelt ut å hoppe over balsam – men de fleste synes ikke de trenger det etter å ha brukt K18, og hvis du gjør det, kan du alltid påføre en leave-in balsam etter de første 4 minuttene som den første rutinen ovenfor!

 

Ut av dusjen
Håndkletørk håret til det er fuktig. Hva betyr dette? Fuktig hår betyr at håret ditt ikke drypper vann overalt, men at det fortsatt føles fuktig å ta på.

 

Nå, dette er når du bruker K18!

 

For å bruke den, start med bare én pumpe av K18 Mask og jobb den jevnt inn i håret fra tuppene til røttene. Bare legg til mer etter behov – dette er en svært konsentrert formel, så du trenger mye mindre enn tradisjonelle masker og balsam. Jobb produktet GODT inn i hendene, til det blir hvitt og kremete – da blir det mye enklere å påføre produktet!

 

La det aktiveres i 4 minutter før du grer eller styler. Dette er din tid til å sette på di favorittsang som varer I 4 minutter, og nyt musikken før du gjør alt annet…

 

Voila! Da er du klar for å erobre verden med sunt hår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *