CategoriesScience Class

Tradisjonell hårmaske + balsam VS. K18

Vet du hva som er gøy? Når produktet du har brukt mye penger på fungerer. Vi deler nøkkelinformasjon + anbefalinger for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av K18.

 

Vi er ikke som alle andre hårmasker…

 

I dag ønsker vi å snakke om navnet vårt – Du skjønner, vårt fulle navn er K18 leave-in molecular repair hair mask. Når folk ser maske-delen, tenker de «ok, jeg vet hvordan jeg bruker dette. Jeg har jo brukt en hårmaske før.” Når vi ber folk hoppe over balsam, tror de det er fordi vi er en.Vi skjønner det kan være komplisert, men vi er bare her ute og prøver å gjøre navnet vårt kjent. Vi er verdens første patenterte bioteknologiske behandling, og i likhet med våre kunder over hele verden, tror vi at vi har noe spesielt å tilby.

 

HÅRMASKER
K18 fungerer litt annerledes enn hvordan du er vant til å tenke på en maske. Med en typisk maske bruker du en stor mengde (vi snakker en hel håndfull), så dekker du håret i dusjen, lar det vanligvis virke i alt fra 10-30 minutter, og skyller det ut—og voila, mykere hår. Noe som er kult, men vi er mer opptatt av generell hårhelse – ikke bare “et sunt utseende” eller “sunn følelse”, skjønner du?

 

La oss snakke gjennom noen av trinnene som kan føles motintuitive i begynnelsen hvis du er vant til å bruke tradisjonelle hårmasker.

 

For det første vil du ikke bruke K18 i dusjen. Dette er en etter-dusjbehandling du bruker i håndkletørt hår.

 

For det andre er det en leave-in, den skal ikke skylles ut! Du er opptatt, du har ikke tid til å gå tilbake i dusjen og skylle ting ut, så vi sørget for at denne masken var rask og effektiv.

 

Forresten – etter at du har påført og ventet i de 4 minuttene på at peptidet skal aktiveres, kan du gre og style som vanlig, fordi K18 allerede jobber i de innerste hårlagene. Som bringer oss til vårt neste punkt…

 

BALSAM
Det andre punktet folk forvirrer oss med er balsam. Og her er elefanten på badet – når du bruker K18, skal du IKKE bruke balsam.

 

Dette er skummelt, vi skjønner det, balsam er en del av nesten alles rutine. Så vi vil si dette,  bruker du balsam blokkerer du for peptidet vårt fra å kunne trenge helt inn. Bruk sjampo i dusjen, hopp over balsam og påfør deretter K18. Får du panikk? Ikke bekymre deg, når disse 4 minuttene er ute, er det lurt å å bruke produkt som en leave-in balsam – men mange finner ut at de ikke trenger det etter bruk av K18.

 

Utrolig ikke sant?

 

Den andre tingen å huske her er at balsam kun virker på overflatenivå av håret. K18 jobber på et helt annet sted i håret, tenk på det som concealer versus retinol. Balsam er for å få utsiden til å se pen ut, K18 jobber overtid på et dypere nivå for å gjenopprette styrken slik at utsiden faktisk er sunn.

 

K18
Vi er nettopp her ute og prøver å skape et navn for oss selv, så uansett hva du vil kalle oss – en ny type hårmaske, en behandling, fremtidens vitenskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *